Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на акаунті давнього знайомого Тіни, ведучого Слави Дьоміна з'явився провокаційний спільний кадр з красунею, на якому та сіла чоловікові на шию, тримаючи Славу за руку.
Артист пожартував, що тепер-то у них з Кароль є фото, на яке фан-акаунтам виконавиці і молдавського співака Дана Бала буде важко прикріпити обличчя Дана замість Дьоміна. До слова, раніше телеведучий повідомив, що вони з дружиною Ксенією вирішили розлучитися через 13 років шлюбу.

"Що можеш дзвонити мені, хто сказав?

Це черговий скандал
Це черговий скандал
Що можеш дзвонити мені, хто сказав?

Ps нарешті сфоткалися так, що буде важко на моє обличчя приліпити обличчя Дана Балана♪"

Фолловери не пройшли повз: "Не на обличчя і слава богу" ," це ви думаєте, що буде важко, ДанТіна може все😂❤️", "але мені більше подобається оригінал, в будь-якому випадку😂", "Ой даремно ,це виклик для ДП, думаю чекати довго не доведеться 😂".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще