Безсумнівно, лікарі, як і всі люди помиляються, тільки їх "промахи" видно відразу і вони приносять багато болю. Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже сумні новини. Так, в одній з місцевих клінік штату Кентуккі дуже гладкому чоловікові помилково зробили кесарів розтин.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих телеканалів, який також опублікував знімок постраждалого чоловіка.

Швидка США, фото: GettyImages
Швидка США, фото: GettyImages

За інформацією журналістів, 34-річний американець Леслі Морган Уайт страждає на важкий ступінь ожиріння. Його вага давно переступила за 200 кг і здоров'я у хлопця відповідне. Тому, коли Леслі відчув болі в грудях і брак повітря, то відразу ж подзвонив до 911 і викликав швидку допомогу.

Медики зафіксували серцевий напад. Леслі насилу завантажили на носилки і екстрено доставили до клініки. Там Уайта передали в добрі руки лікарів приймального спокою, які щось там наплутали. Через це бідолаха Леслі опинився не в кардіології, а в пологовому відділенні. Там взагалі розбиратися не стали, так як з великими животами до них потрапляють за замовчуванням вагітні. Містера Уайта, який продовжував скаржитися на самопочуття, знеболили, а потім відвезли в операційну. Там йому, про всяк випадок, зробили кесарів розтин.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медики США, фото: GettyImages
Медики США, фото: GettyImages

На жаль, ми не можемо побачити обличчя хірургів і акушерів, які очікували прийняти як мінімум трійню, але не виявили в черевній порожнині Леслі навіть жіночих органів. Резонне питання - чому сам чоловік не чинив опір непотрібному втручанню в свій організм? Все просто - коли приймалося рішення про операцію, він був уже під наркозом.

Журналістам він повідомив: "Я плакав і мені було боляче, тому вони запитали мене, чи хочу я пройти курс анестезії, і я сказав "так", і мені зробили епідермальну анестезію". Прокинувшись після наркозу, пацієнт дізнався подробиці екстреної операції і цілком резонно був обурений.

"Ви що, не побачили мої геніталії?", - кричав він лікарям. Швидше за все, вони їх таки не побачили. Верхом цинізму можна вважати те, що після вибачень, доктор Джошуа Вайзенберг з Медичного центру Сент-Метьюз, де і стався прикрий випадок, поспілкувався з пресою і повідомив, що нічого страшного не сталося, лікарські помилки, на жаль, трапляються, а кесарів розтин не зашкодить Уайту і розріз швидко загоїться.

Звичайно ж, вибачення від медиків пацієнт не прийняв і тепер вимагає від "фахівців", які приймали у нього пологи, 1,2 млн доларів (33,4 млн гривень) компенсації. Адвокати Уайта вважають, що шанси отримати від клініки гроші досить великі.

Раніше повідомляли, у Львові врятували 189-кілограмову жінку: живіт висів, як гігантський пиріжок.

Як повідомляв Знай.иа, рихтуємо печінку після свят і "видаляємо" зайвий жирок: всього 30 днів і нове життя.

Знай.иа писав, дівчина скинула 200 кілограм і показала стрункі форми, колишню пампушку неможливо дізнатися: "Розповім всім".