Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США.

Так, артисту разом з родиною пощастило відсвяткувати День закоханих 14 лютого в теплих краях. Влад вирішив креативно привітати дружину Лілію, виставивши їх романтичне спільне фото з весілля в 2014 році, через 7 років відносин. Яма зізнався, що вже багато років він дивиться в очі коханої і розчиняється, буквально дихає нею.

"Дивлюся в Твої очі і розчиняюся!..❤️

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дихаю Тобою! 😍

Люблю!..🤗"

Варто відзначити, що Лілія теж привітала Влада з 14 лютого, показавши архівні фото і навіть розкішну весільну сукню. Красуня зазначила, що давно розуміє чоловіка без слів.

"Коли розумієш одне одного без слів...♥️

Коли здається, що тільки вчора познайомилися, але відчуваєш, що разом цілу вічність .🚀🧑‍🚀🪐

Це про нас....🥰🥰🥰

Люблю, Дякую, Ціную...💞🙏♥️"