Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося кілька яскравих фото і відео, адже красуня після успішної прем'єри прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де незабаром з'явиться безліч відео із зіркою.

Тіна навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, примірявши досить спокусливе вбрання: облягаючі латексні штани, черевики на високих підборах, напівпрозорий топ в сітку з глибоким декольте і блейзер-оверсайз неоново-салатового кольору.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кароль взяла участь у власному челленджі, позидівши на плечах у блогера Олега Машуковського. На одному зі знімків хлопець ніжно обіймає виконавицю за ногу, поки та стоїть в білосніжному снігу.

Фолловери не пройшли повз: "Ого🔥 ну Тіна дає☺", " у Тіни таке обличчя, як ніби їй це все не дуже подобається😂 😅", " круто!!! Чекаємо відео, багато відео😍 😍 😍 😍", " аааааааа нарешті!!!!".