У вівторок, 16 лютого, опадів на території України не прогнозують. У більшості областей країни буде хмарно з проясненнями.

У той же час морози поки не планують відступати, повідомляють синоптики Укргідрометцентру. Прохолодніше всього буде в північних і центральних регіонах країни. У Києві та Чернігові температура повітря опуститься до -12 градусів морозу.

Найсильніше потеплішає на Заході України. Зокрема, в Ужгороді температура коливатиметься від -1 до +1 градусів. На Сході країни синоптики прогнозують від -4 до -9 градусів.

погода на 16 січня, фото з сайту Укргідрометцентр

У свою чергу синоптик Наталка Діденко розповіла, що найбільше підморозить такі області: Сумську, Харківську, Чернігівську, Луганську, Полтавську та Черкаську.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вдень у вівторок у більшості областей -7 -14 градусів. На Заході, в південній частині і на південному сході максимально передбачається -4 -9 градусів. На Закарпатті вдень очікується тепла погода, від -2 до +2", – написала Діденко у Facebook.

На українських дорогах синоптик обіцяє ожеледь. Цілий день дутиме східний і південний помірний вітер.

Народний прогноз погоди в Україні

16 лютого вшановується пам'ять праведних Симеона-Богоприімця, Анни-пророчиці і Власія Кесарійського. Тепла погода в цей день трапляється рідко, адже 16 лютого відомо власіївськими морозами.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.