Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна зірка повернулася в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Після завершення зйомок Світлана, яка раніше показала обручку з діамантом, вирішила відправитися в сонячний Дубай. Ймовірно, на відпочинок артистка полетіла не сама, а зі своїм новим коханим, якого ретельно приховує від публіки.

У своїх Insta Stories Лобода показала, як снідає в готелі, а потім хвалиться величезним букетом білих троянд та кульками у формі червоних сердець.

"Мені здається, що це найкраще місце, щоб провести зиму. Арабські Емірати взимку – фантастика!" - сказала на відео співачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Світлана Лобода в Дубай, скріншот з Insta Stories

Світлана Лобода в Дубай, скріншот з Insta Stories

Світлана Лобода в Дубай, скріншот з Insta Stories

Світлана Лобода в Дубай, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Лобода нарешті показала молодшу дівчинку, виступили разом. Співачка опублікувала миле відео з "Голос.Діти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода публічно висміяла юного учасника "Голосу".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю".