Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна знаменитість прийняла рішення повернутися в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію в новому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Світлана розмістила в своїх Insta Stories фотографії та відео, на яких вона позує в розкішному вечірньому вбранні червоного кольору. Варто зазначити, що на кадрах можна помітити обручку з величезним дорогоцінним каменем на безіменному пальці правої руки. Також зірка похвалилася в соцмережі великими букетами квітів, які доставили їй в гримерку.

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

обручка, скріншот з Insta Stories Світлани Лободи

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Світлана Лобода в гримерці, скріншот з Insta Stories

букети, скріншот з Insta Stories Світлани Лободи

Раніше ми писали про те, що заручену Лободу застукали в машині з таємничим незнайомцем.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала закулісся "Голосу" і познущалася з Єгора Кріда.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода з молодшою сестричкою захоплюють фігурами в бікіні: ніжки від вух.

Також портал Знай.uа писав, Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю". Співачка поділилася яскравим відео, на якому танцює з другом, грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.