Нещодавно в мережі з'явилося моторошне відео з Грузії, де стався дивний інцидент з "привидом". Так, судячи з опублікованого в Twitter відео, вночі сестри-трійнята помітили в своїй дитячій кімнаті дивні звуки.

Як повідомляє видання New York Post, дворічні дівчатка – Преслі, Міллі і Хейс – нібито взаємодіють з невидимою фігурою на стіні.

Діти показують пальцем на стіну, а потім починають голосно кричати. Трійнята намагаються сховатися від "привида" за шафою, і на цей момент відео з радіоняні обривається.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"З ким вони розмовляють?", "Тепер ці діти будуть травмовані на все життя", "Діти грають в темряві. Ось і все", "Може на стіні був всього лише павук?", "Вони побачили привид майбутнього Різдва, в якому більше немає іграшок", "Немає іншого вибору, окрім як переїхати просто зараз", - написали під твітом коментатори.

Нагадаємо, у лютому 46-річний прибиральник Упендра Іхалехева (Upendra Ihalehewa) зарізав свою дружину. Після арешту він поскаржився, що неодноразово бачив привида з її обличчям.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.

Також портал Знай.uа писав, що радіостанція МДЖБ, вона ж УВБ-76 – одне з найзагадковіших місць на планеті. Це дивний передавач, який інакше називається "Дзижчалка". Вона передає дивні радіосигнали, над якими ламають голову радіоаматори з усього світу.