У Буенос-Айресі у віці 90 років пішов з життя колишній президент Аргентини Карлос Менем. Про це повідомляють місцеві ЗМІ - газета El Pais.

Відомо, що у 50-го президента Аргентини тривалий час були проблеми зі здоров'ям. Смерть настала в результаті ускладнення на серці, до яких привела інфекція.

Ще в грудні 2020 року політика госпіталізували в лікарню. У нього було зараження сечової системи.

Карлос Менем народився в 1930-му.він займав пост президента Аргентини з 1989 по 1999 рік. Після завершення терміну, починаючи з 2005 року, він був сенатором.

Карлос Менем, фото: Getty Images
Карлос Менем, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, форварда аргентинського клубу Годой Крус Сантьяго Гарсія був знайдений мертвим у власному будинку в аргентинському місті Мендоса.

Як повідомляє TyC Sports в Twitter, про смерть футболіста стало відомо 6 лютого.

30-річний гравець аргентинського клуб Сантьяго Гарсія кілька тижнів не виходив на зв'язок, після чого був знайдений мертвим. У поліції не було сумнівів, що гравець наклав на себе руки. Відомо, що Гарсія спостерігався в психіатра.

У прес-службі підтвердили інформацію про смерть футболіста клубу і висловили співчуття рідним і близьким Гарсії.

Раніше ми повідомляли, на Львівщині помер друг Бандери, пройшов війну і сталінські табори.

Як повідомляв "Знай.uа", кращого бомбардира відомого футбольного клубу знайшли мертвим.

Також "Знай.uа" писав, що відомий футболіст помер прямо під час матчу: зупинилося серце.