Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі гурту "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 36-річна знаменитість поділилася на своїй сторінці в соцмережі красивою фотографією, на якій вона зображена зі скандальним блогером Кирилом Скачковим. Парочка сидить в автомобілі та мило посміхається. У підписі до фото Слава попросила підписників, порадити їм фільм для перегляду.

"Друзі, порадьте класних фільмів 😏 Хочемо з коханим продовжити наш романтік😂", - підписала знімок співачка.

Варто зазначити, що Кирило також опублікував на своїй сторінці смішну фотографію, на якій Камінська тримає в зубах рожево-жовту троянду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Кожному по факту, поруч потрібна людина ❤️ Дякую, що поруч, чоловіче 🙂❤️", - написав блогер.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин: "Не дивіться по сторонах". Зірка вирішила поділитися досвідом, адже вона щаслива жінка та мати двох дітей.

Нагадаємо, Слава з "НеАнгелів" показала, як треба шпигувати за невірним коханим: "Панорама 360".

Як повідомляв портал Знай.uа, на шоу "Маска" в Троянді впізнали Славу Камінську. Глядачам підказали, хто виступав під маскою Троянди.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська у весільній сукні сказала "так".