За понеділок, 15 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Про це повідомляє прес-служба ООС в Facebook.

"Протягом поточної доби, 15 лютого, на більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об'єднаних сил спостерігалася тиша. Тільки до вечора було зафіксовано ДВА порушення режиму припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російсько-окупаційні війська вели неприцільний вогонь у бік українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета неподалік Славного", - сказано в повідомленні.

Також недалеко від населеного пункту Світлодарськ окупанти здійснили провокаційні обстріли з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед наших воїнів немає. У районі проведення ООС виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 31 вибухонебезпечний предмет", - стверджують у прес-службі.

Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька дочка.

Як повідомляв "Знай.uа", загиблого Героя з Харкова поховають на Алеї Слави.

Також "Знай.uа" писав, що чиновник проміняв затишний кабінет на окопи, заради захисту України.