Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінилася і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Однак цього разу Настя вирішила показати не себе, а свого маленького фаната, який ще не навчився ходити, але вже захоплено дивиться на яскравий кліп артистки.

У Stories Instagram Настя опублікувала маленьку дитину. Однак не Свого і точно не Потапа. А шанувальниці, яка показала, як її малюк вранці захоплено в ходунках дивиться кліп і насолоджується піснею Каменських.

Дитина захоплено спостерігає і так, що йому стало нецікаво, що відбувається навколо, за швидко змінюються картинками в кліпі, де танцює Настя з підтанцьовкою і співає про щось гігантське.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так, нещодавно знаменитість виставила зворушливе фото, показавши, з чого почався її ранок. Так, артистка вирушила на прогулянку разом з коханим чоловіком Потапом, мамою Лідією Петрівною і собачкою породи Бішон-фрізе, білосніжною Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники.

Зоряна сім'я вирушила кататися на снігових гірках, захопивши з собою пластикові санки-сідушки жовтого і синього кольорів. Пара ніжно обіймалася, не приховуючи радості і справжнього дитячого захоплення, а Лідія Петрівна тим часом доглядала за Мімі.

Раніше ми повідомляли, Настя Каменських показала, з ким "зраджує" Потапу.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських і Потап з білявим малятком повернулися в дитинство.

Також "Знай.uа" писав, що Каменських не втрималася і поклала ручку на "небезпечне" місце Винника.