Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу артист поділився у своїх Insta Stories роликом, на якому з'явилася Надя. Зіркове подружжя вирішило повечеряти в ресторані. На відео Дантес задався питанням, чим можна зайнятися парі, яка разом майже 10 років.

"Знімаю сторіс з фільтром, який вже ніхто не пам'ятає, але це неважливо. Ми ось з Надею 10 років разом практично. Підкажіть, будь ласка, що люди роблять разом, коли залишаються удвох. Може ігри якісь..." - сказав на відео Вова.

Володимир Дантес, фото з Instagram

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у мережі показали двійника 30-річної зірки. Про точну копію Дорофєєвої вперше стало відомо ще влітку минулого року, проте про неї заговорили знову. Дівчина на ім'я Вікторія постійно повторює макіяж і образи співачки, тому схожість з нею максимальна.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва перетворила Дантеса на домогосподарку. Артистка зізналася, що її чоловік любить пройтися магазинами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес до зустрічі з Надею Дорофєєвою бродив по світу з чашкою. Він розповів кумедну історію про свої подорожі.

Також портал Знай.uа писав, Володимир Дантес показав, як майстер робить йому нове татуювання на грудях. Під час сеансу вони вирішили подивитися фільм "Хороший художник, мертвий художник".