Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом, а тепер інтригує ще однією новинкою - виявляється, Тіна і продюсер Потап стануть ведучими шоу зіркових пародій "Ліпсінк Батл" на телеканалі "1+1". Так, для промо ролика красуня вже встигла приміряти відразу два спокусливих образи - Брітні Спірс зразка 2003 року з кліпу на її хіт "Toxic" і Мадонни з кліпу "Hung Up", надівши те саме рожеве боді і блиснувши стрункою фігурою.

Так, в Сторіс артистка зробила кілька відео-селфі в дзеркалі гримерки, показавши, як створювався для неї образ Брітні Спірс - від фірмового ніжно-блакитного костюмчика стюардеси з міні-спідницею і екстремально глибоким декольте до макіяжу з яскравими тінями.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Потап і Тіна Кароль стануть ведучими грандіозного шоу зіркових пародій "Ліпсінк Батл"

Зустрічайте нове яскраве шоу зіркових пародій - "Ліпсінк батл"! Дивись грандіозну прем'єру з 6 березня на каналі 1+1."