З Чернігівської області прийшли доволі дивні новини. Так, хлопець заявив поліцейським про вбивство свого вітчима. Все це для того, щоб хтось приїхав і розчистив від снігу дорогу до його будинку. Інцидент стався в селищі Грибова Рудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Суспільне".

Село Грибова Рудня, фото: suspilne
Село Грибова Рудня, фото: suspilne

За інформацією журналістів, хлопець подзвонив до 102 і заявив, що вдарив вітчима ножем, той не дихає. А приїхати на виклик він просив зі спеціальною технікою, так як дорогу до його будинку замело снігом. А ось за словами матері "експериментатора" Олександра, її син хотів у свій День народження провести дослідження. Вона чула, як хлопець дзвонив до поліції.

"Я читала книгу на печі, чую, він вийшов на кухню. Походив, потім зайшов в кімнату і почав дзвонити. Ну, думаю, День народження, йому цілий день дзвонили. Потім, коли я почула, що він каже: Я вбив вітчима, він лежить не дихає. Я заходжу, кажу, Саша, що ти... А чого вони дороги не чистять? Нехай дороги почистять, з двору вийти не можна. Я хочу перевірити, за скільки і як вони до двору під'їдуть", - розповідає жінка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами прес-секретаря Нацполіції області Юлії Ковтун, ввечері, 13 лютого, на лінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що він вдарив свого вітчима ножем у груди, поранений не дихає. Голос заявника був дуже схвильованим. Також він попросив приїхати зі спецтехнікою, так за його словами, біля будинку було дуже багато снігу.

Вітчим також чув розмову пасинка з поліцейськими.

"Чоловік приїхав після зміни о 15:30, ми повечеряли, він з добової зміни ліг спати. І Саша ліг спати. А чоловік встає з ліжка і каже: "А я живий?". Я, каже, теж чую його розмову і себе торкаюся, чи живий я", - розповідає Олена Авраменко.

У п'ятницю і суботу в село не змогла приїхати машина, яка возить продукти, розповіла вона. Місцеві незадоволені тим, як чистять дороги в Грибовій Рудні. У свою чергу голова Добрянської громади каже - розчистити цю вулицю в Грибовій Рудні просто не встигли.

На виклик поліцейські приїхали без спецтехніки. Дорога залишилася нерозчищеною. На заявника поліцейські склали адмінпротокол за неправдивий виклик спеціальних служб. Стаття передбачає штраф від 51 до 119 грн.

Раніше повідомляли, львів'яни проганяють "чужих" з розчищених від снігу парковок.

Як повідомляв Знай.uа, комунальники Садового "забили" на скарги львів'ян: снігу - по коліна.

Знай.uа писав, у Києві водій автобуса здійснив диво для пасажирів- " Взяв лопату, і…".