З Великобританії прийшли доволі цікаві новини. Пенсіонер 80-и років Джордж Бейлі, який займається доставкою газет, отримав у подарунок електричний велосипед. Джордж через такий сюрприз навіть відклав вихід на заслужений відпочинок.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню британської служби новин BBC в мережі Instagram.

Публікація BBC, скріншот: Instagram
Публікація BBC, скріншот: Instagram

Чоловік живе в східному графстві Англії Кент. Відомо, що Джордж почав розвозити газети, коли йому було всього 11 років. Коли Бейлі виріс, він працював довгий час біржовим маклером, проте на пенсії вирішив повернутися до заняття юності і продовжує працювати "газетним хлопцем" вже 16 років поспіль.

Джордж Бейлі, фото: The Sun
Джордж Бейлі, фото: The Sun

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік вважається одним з найстаріших доставщиків преси в країні і вже задумався про відхід на спокій. Про нього дізнався виробник велосипедів Raleigh and Evans Cycles, і представники компанії вирішили подарувати йому на ювілей електровелосипед.

"Усвідомлювати, що тепер я можу продовжувати займатися улюбленою справою, з невеликою допомогою сучасних технологій, — просто фантастика. Можливо, я ще буду цим займатися, коли мені буде 90. Це дало мені нове життя", - сказав Бейлі.

Цікавий той факт, що поїздка щоранку займає у нього приблизно годину, а розвести йому потрібно приблизно три десятки газет.

Раніше повідомляли, шахраї через "Ощадбанк" висмоктують з пенсіонерів останні гроші, помітити важко: "Все одно знімуть...".

Як повідомляв Знай.uа, десятитисячні штрафи за махінації з комуналкою: кого торкнеться кругленька сума.

Знай.uа писав, на Буковині розшукують зниклу жінку з блакитними очима - місяць надій і тривоги.