Морський піхотинець Сергій крім інших службових обов'язків організовує роботу і супроводжує представників мас-медіа в бригаді, в якій проходить службу. Серед журналістів і побратимів офіцер користується повагою і довірою. Про це повідомили в прес-службі ООС.

Червоний диплом і відмінні фізичні навички дозволили лейтенанту вступити до лав морської піхоти України, про яку мріяв довгий час.

"У дитинстві я був досить болючим. У дев'ятому класі сам зрозумів, що зі здоров'ям потрібно щось робити і потроху почав займатися спортом. Моя пристрасть-БІГ. Вже кілька разів брав участь у марафонах і напівмарафонах. Мій рекорд -100 км за 13 годин. Тому всі випробування під час відбору подолав з легкістю", - розповідає Сергій.

Вже в армії у Сергія, крім спорту, виникло ще одне хобі-фотографія.

"Спочатку я потроху фотографував у подорожах. Але то було аматорство. Одного разу, коли ми їхали на навчання до Грузії, замовив собі перший дзеркальний фотоапарат, адже знав, що та країна сповнена дивовижних пейзажів. Під час навчань мої вміння також стали в нагоді... постійно вдосконалював свою майстерність, шукав навчальні матеріали в Інтернеті. Керівництво помітило і оцінило мої роботи. Так хобі стало частиною роботи...", - зазначає Сергій.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Зеленський нагадав українцям про ще одну війну.

Як повідомляв "Знай.uа", ветерани Афганістану стали грозою бойовиків на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав, що молодий військовий розчулив українців зворушливим листом до коханої.