Відомий російський тіктокер і реп-виконавець Даня Мілохін похвалився "заручинами" зі своїм колегою Льошею Янгером.

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram.

Даня Мілохін є одним з найпопулярніших блогерів Росії та СНД і одним з найбажаніших хлопців для дівчаток-підлітків. Він прославився завдяки кумедним роликам у соціальній мережі TikTok, після чого зайнявся реп-кар'єрою і заснував власну групу "Тікток- хаус" або "Будинок тиктокеров" під назвою Dream Team House.

Даня Милохин / фото: instagram.com/danya_milokhin/
Даня Милохин / фото: instagram.com/danya_milokhin/

Зараз, залишаючись на піку популярності, Мілохін продовжує радувати підписників свіжим контентом в соціальних мережах. Цього разу блогер вирішив підколоти фанатів, оголосивши про "заручини" з відомим тиктокером Льошею Янгером. Він опублікував серію фотографій, на яких постав у дівчачій шкільній формі і з діамантовим кільцем на пальці. Ще більшої жіночності образу надавав рожевий манікюр.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Його ж "наречений", Льоша Янгер, був одягнений у класичний чорний костюм і тримав у руках букет червоних троянд.

У коментарях думка фанатів розділилася: деякі повірили в наміри блогерів, а інші лише підкреслили стрункі ноги Мілохіна і посміялися над ситуацією.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що кумир підлітків в TikTok Даня Мілохін хоче піти з життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка TikTok Даня Мілохін розповів про свою закоханість.

Також Знай.uа писав, що Кароль в лакових брюках навчила маляток з TikTok " скандалити".