Зірка "Майстер Шеф" Євген Клопотенко показав українцям рецепт спагетті з лососем і вершками.

Відповідний відеорецепт кухар опублікував на своїй сторінці в Instagram.

В першу чергу варто відзначити, що для пасти з лососем немає необхідності купувати дороге філе червоної риби - досить придбати лососеві животики, ціна яких досягає 100-150 грн/кг.

Інгредієнти:

Приготування:

Спочатку відварюємо наші спагетті (згідно з інструкцією на упаковці). В цей час нарізаємо дрібно ріпчасту цибулю, очищаємо і нарізаємо лососеві животики. Цибулю і рибу закидаємо в сковорідку з рослинним маслом і обсмажуємо (за бажанням можна додати вершкове масло).

Додаємо в сковорідку біле вино і сухий часник. Далі заливаємо все вершками, додаємо натертий сир, мелений перець і тушкуємо кілька хвилин.

Все! Смачні спагетті з лососем готові: "Їсти треба дуже непристойно, тому що так смачніше. Голосно всмоктуйте в себе пасту, брудніть губи і плямкайте".