Всесвітньо відома поп-зірка Брітні Спірс занудьгувала про свої легендарні виступи, а її двоюрідна сестра зізналася в погрозах з боку Джеймі Спірса.

Нещодавно на сторінці Брітні в Instagram з'явився dідеоролик її виступу трирічної давності. Вона написала, що дуже скучила за сценою, проте останні роки присвятила спокійному розміреному життю.

"Vені подобається просто насолоджуватися основами повсякденного життя !!!! У кожної людини своя історія і свій погляд на історії інших людей !!!! У всіх нас стільки різних яскравих красивих життів🌹 🌸 🌷 🌼!!!",- написала Брітні Спірс.

Можна помітити, що на тому виступі і сьогодні - нібито дві різні людини. Фанати навіть не підозрюють, що насправді відбувається у зірки, проте сподіваються на її швидке повернення.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього, двоюрідна сестра Брітні Аллі Сімс, яка раніше працювала асистенткою співачки, заявила про погрози з боку Джеймі Спірса. Дівчина зізналася, що не спілкувалася з сестрою вже більше 10 років і всьому виною став саме батько Брітні, який заборонив їм спілкуватися під загрозою насильства.

"Dін дійсно погрожував мені, тому я не відповідала на дзвінки Брітні", - заявила Аллі.

Дівчина не сумнівалася в намірах Джеймі, тому послухалася його і не наближалася до зірки. Зараз же Сімс не сумує за роботою з виконавицею, оскільки це було божевіллям, проте сумує за нею, як за людиною.