У вівторок, 16 лютого, в Новосибірську стався страшний інцидент – суперечка сусідів завершився викликом "швидкої" та залученням співробітників поліції. Причина конфлікту була в припаркованому на тротуарі автомобілі.

Відомо, що подія трапилася вдень 15 лютого у дворі будинку №20 по вулиці Олександра Чистякова. На опублікованому в мережі відео можна побачити, як жінка з маленькою дитиною в колясці, яка вийшла з під'їзду, робить зауваження водію в Toyota Corolla. На парковці в парі метрів були місця, але він залишив машину на пішохідній зоні.

Розмова була короткою, а за її підсумками чоловік розгорнув свій транспортний засіб, але тут у нього на шляху опинилася незадоволена сусідка. Відійти в сторону вона відмовилася з принципу, але вже через пару секунд опинилася на асфальті, а поруч лежала збита коляска з дитиною.

Винуватець дорожньо-транспортної пригоди допоміг постраждалій, але пізніше поїхав з місця аварії. 26-річна жінка отримала перелом ноги, її дитина не постраждала. Зараз ведеться адміністративне розслідування.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, у Києві фура змела з дороги "сліпого" пішохода, страшно дивитися: "Просто під колеса!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові іноземець збив людей і відбувся легким переляком: життя людей оцінили в 10 тисяч гривень.

Також портал Знай.uа писав, у Києві горе-татусь висадив дітей з багажника посеред жвавої дороги: "Повний зашквар!"