Відомі актори серіалу "Гра престолів" Кіт Харінгтон і Роуз Леслі стали батьками.

Про це стало відомо після появи в мережі знімків папараці, на яких актори прогулюються по Лондону з новонародженим малюком.

Про вагітність 33-річної Роуз Леслі стало відомо ще давно, проте пара не поширювалася, на який місяць у них призначені пологи. І ось недавно світ вразила звістка про народження їх первістка. Варто відзначити, що 33-річний Кит Харінгтон вперше став батьком. Зіркова пара ще не заявляла офіційно про народження дитини.

Відомо, що познайомилися актори на знімальному майданчику серіалу "Гра престолів", де грали закохану пару. Тільки ось в житті їх роман закінчився не вбивством дівчини, а весільною церемонією в Шотландії в червні 2018 року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Через пандемію, більшість голлівудських зірок змогли приховувати свою вагітність, оскільки світські заходи були скасовані і всі сиділи по домівках. Так і сталося з Роуз - про їх з Китом первістка стало відомо лише у вересні 2020 року, коли актриса опублікувала фотографію з уже кругленьким животом.