Василь Вірастюк похвалився одягом з вишивкою та подякував дизайнерам за його створення.

Українського спортсмена та актора Василя Вірастюка партія "Слуга народу" висунула кандидатом на парламентських виборах по 87-му окрузі (Івано-Франківська область). А балотуватися йому запропонував особисто Володимир Зеленський.

З'їзд партії пройшов 11 лютого. На ньому був присутнім і сам Вірастюк. Під час своєї презентації в статусі майбутнього політика спортсмен заявив, що почати передвиборчу кампанію він планує вже з понеділка, 15 лютого.

У своєму Instagram Вірастюк повідомив, що виїздить з Києва до Івано-Франківська, вочевидь, саме для проведення передвиборчої кампанії за місцем свого балотування.

В соцмережі спортсмен поділився фото, на якому постав у вишитій куртці з джерсі від українського бренду "Шалена Майка". Разом з ним на кадрах "засвітилась" і дружина спортсмена, яка також одягла вишите джерсі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"В переддень виїзду з Києва до Івано-Франківщини забрав такі очікувані мною речі, які з великою любов'ю зробила для нас @marina.grushko та @shalena.mayka. Дякую вам, виглядає чудово та душевно", - прокоментував кадр Василь Вірастюк.

Василь Вірастюк з дружиною, фото Instagram
Василь Вірастюк з дружиною, фото Instagram

Василь Вірастюк з дружиною, фото Instagram
Василь Вірастюк з дружиною, фото Instagram

Василь Вірастюк з дружиною, фото Instagram
Василь Вірастюк з дружиною, фото Instagram

Шанувальники підтримали спортсмена та засипали його компліментами.

"Які ви гарні", "Дядя Вася крутий", "Крутяк", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Василь Вірастюк боротиметься з Марусею Звіробій

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Вірастюк заскочив Тоню Матвієнко за чоловічим заняттям

Також Знай.ua писав, Вірастюк пояснив, чому вирішив стати слугою Зеленського