Регіна Тодоренко постала перед шанувальниками в незвичайному образі.

Регіна Тодоренко прославилася завдяки тревел-шоу "Орел і Решка", де вона довгий час була ведучою. На цей час телеведуча живе в Москві зі своїм чоловіком Владом Топаловим, веде блог і виховує маленького сина.

Але, попри таке насичене життя, Регіна встигає активно вести свій Instagram, де за її життям стежать понад 8 мільйонів осіб. Телезірка не втомлюється радувати публіку новими постами, щоразу привертаючи до себе увагу фанатів.

Цього разу Регіна Тодоренко постала перед шанувальниками в новому образі з волоссям незвичного відтінку.

Телеведуча поділилась фото, на якому вона приміряла перуку ніжно-рожевого кольору. Довгі кучері дивного кольору, які спадають на груди Регіни, вона підкреслила макіяжем в тон та "непричесаними" бровами.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Новий образ сподобався Регіні і вона зі захопленням прокоментувала кадр:

"Мені складно в це повірити! Ніколи не могла б подумати, що мені пасуватиме такий яскравий ніжно-рожевий образ! Прямо захотілося змінити волосся".

Регіна Тодоренко фото: Instagram
Регіна Тодоренко фото: Instagram

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналась у коханні, але не Топалову

Як повідомляв портал Знай.ua, Тодоренко зізналася, як вони з Топаловим "працюють" над стосунками

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим: "Повернувся до мене задом"