Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі гурту "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 36-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соцмережі сімейний кадр, на якому вона зображена в київському торговому центрі з мамою Антоніною, сином Леонардом і донькою Лаурою. Варто зазначити, що мама Слави виглядає не гірше за зіркову доньку, а діти Едгара Камінського дуже красиві та милі, немов янголята.

"Мами, які можуть змусити своїх кіндерів стояти на фото рівненько, ще й посміхатися, як ви це робите?" - кумедно підписала сімейний знімок Камінська.

Слава Камінська з сім'єю, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Красуні мої 😍", "Яка мамуся 🤩🤩🤩", "Ви така красуня 😍", "Скотч 😂", "Це точно не про мене 🤣", "Бабуля 🔥🔥🔥", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин: "Не дивіться по сторонах". Зірка вирішила поділитися досвідом, адже вона щаслива жінка і мама двох дітей.

Нагадаємо, Слава з "НеАнгелів" показала, як треба шпигувати за невірним коханим: "Панорама 360".

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська вперше після розлучення показала коханого: "Хочемо продовжити".

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська у весільній сукні сказала "так".