Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна зірка повернулася в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Світлана, яка нещодавно показала обручку з діамантом, вже повернулася з Дубаю і готова приступити до запису нової пісні, про що повідомила у свіжій публікації.

Так, на опублікованій фотографії артистка позує у своїй машині. Для поїздки на роботу Лобода вибрала розкішну чорну сукню з мереживом і сріблясті прикраси.

"Повернулася ❤️ їду на роботу🎤 п. с. скоро нова пісня 🔥🔥🔥 перший, хто вгадав дату релізу, отримає від мене подарунок 💝" - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чекаємо на пісню 👏🔥", "Обожнюю ❤️💔", "Ураа, дуже чекаємо на нову пісню... 😍💣 ", "Я не знаю дату релізу, але дуже хочу подарунок!!! Що мені робити? 🙏😘 ", - зазначили в коментарях шанувальники.

скріншот

    Нагадаємо, Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода нарешті показала молодшу дівчинку, виступили разом. Співачка опублікувала миле відео з "Голос.Діти".

    Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода публічно висміяла юного учасника "Голосу".