Стало відомо, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Як повідомляє канал CNN, чоловіка мертвим виявила працівниця готелю, в який він заселився 11 лютого. За попередніми даними, Джексон помер вранці 15 лютого. При цьому ніяких слідів травм на тілі гравця виявлено не було.

Варто уточнити, що 10 лютого родичі футболіста повідомили про його зникнення. Через 2 дні поліція знайшла чоловіка в готелі і провела з ним бесіду, після чого рапорт про зниклих безвісти був анульований. Офіс судово-медичної експертизи округу Хіллсборо повинен визначити причину смерті.

Вінсент Джексон, Фото Getty Images
Вінсент Джексон, Фото Getty Images

Джексон відіграв 12 сезонів у складі "Сан-Дієго Чарджерс" (2005-11) та "Тампа-Бей Буканьєрс" (2012-16). Він тричі обирався на Pro Bowl і чотири рази був номінувався на Уолтер Пейтон Еворд – нагороду, що присуджується гравцям за волонтерську та благодійну діяльність, а також за видатні успіхи на полі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, пішов з життя колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA, американський боксер Леон Спінкс. Спортсмен помер у віці 67 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, мама "Рембо" Сильвестра Сталлоне Жаклін померла трохи не доживши до 100-річчя.

Також портал Знай.uа писав, що 21-річний мексиканський боксер Хав'єр Алехандро Гонсалеса помер від онкологічного захворювання.