За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у соцмережі Facebook.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики вели вогонь у бік українських позицій з мінометів 82-го калібру неподалік Красногорівки. Зі станкових протитанкових та підствольних гранатометів противник відкривав вогонь неподалік Водяного, що на Приазов'ї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Південне збройні формування РФ вели вогонь зі снайперської зброї.

У прес-центрі ООС уточнили, що на прицільні обстріли з боку противника українські захисники відкривали вогонь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. На щастя, бойових втрат серед воїнів ЗСУ немає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що в районі проведення ООС виконують завдання й інші складові сил оборони. 16 лютого сапери ДСНС розмінували понад 5 гектарів території та передали на знищення 489 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, газопровід у Луганську підірвали "партизани": "Окупанти залишилися без тепла".

Як повідомляв портал Знай.uа, після від'їзду Зеленського окупанти накрили вогнем воїнів ЗСУ з гранатометів.

Також портал Знай.uа писав, що воїн ЗСУ підірвався на міні на Донбасі.