Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 800 тис. фоловерів.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі - з довгим ніжно-рожевим волоссям замість "фірмового" темно-русявого. При цьому красуня приміряла білосніжну міні-сукню, суцільно усипану блискітками, доповнивши казковий образ макіяжем з акцентом на очах і масивними аксесуарами у вигляді срібних сережок.

@reginatodorenko

Розовый 🦩: да / нет?

♬ whyisthisaudiofamous - molly 💛

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що волосся Тодоренко зовсім не перефарбовувала, використовуючи кольорову перуку. На ролику Регіна нібито показала своє перевтілення за секунду, лише змахнувши пензликом під ритмічний трек. Також зірка поцікавилася, чи личать їй такі кардинальні зміни.

"Рожевий 🦩: так / ні?"

"Мені складно в це повірити🤪!

Ніколи не могла б подумати, що мені личитиме такий яскравий ніжно-рожевий образ!

Просто захотілося змінити волосся)"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася