Танцюрист і переможець шоу "Танці з зірками 2019" Євген Кот, який брав участь з головною Ксенією Мішиною, часто радує шанувальників кадрами зі свого яскравого життя. Цього разу він опублікував знімки з нової фотосесії.

"Якось ви перестали залишати для мене свої❤️! Тому вистачить просто дивитися😜 а ще можна і придумати в якому фільмі з існуючих я б знявся і був би там органічний? Чекаю дуже", - написав Євген.

На фотографіях він позує в елегантному чорному костюмі з білою сорочкою. У нього ідеальне укладання його хвилястого волосся і задумливий погляд.

Шанувальники прийшли в захват від нових фотографій Євгена

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

" у яких фільмах?..🤔Треба подумати..Ну ви дуже жаркий, сексуальний хлопець🔥 🔥 🔥, але одночасно і ніжний, чуттєвий!Я впевнена,що вам під силу грати не тільки героїв любовних романів,а й глибокі, драматичні ролі", "Портрет Доріана Грея", " Джеймс Бонд .", "Який Ви красивий.🤩♥️♥️♥️♥️", " Джон Сноу. Гра престолів", " Крістіан Грей. 50 Відтінків😉", " Історичні костюмовані 100%", - порівнюють коментатори.

Нагадаємо, Женя Кот брав участь у проекті "Танці з зірками" в різних сезонах зі співачками Мішель Андраде і Надею Дорофєєвою. Також хореограф розповів, що на проекті "Танці з зірками" вони саме орють і часу, сил на особисте не залишається.

"Коли ми оремо на проекті, а по-іншому там ніяк, то ні про який потяг, ні про яку сексуальність не може бути й мови. Ти цілодобово просто працюєш і падаєш з ніг. Тобі хочеться постійно їсти, або ти забуваєш поїсти, хочеться спати, виступити. Це жесть, ти постійно в біганині", - каже кіт.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль і Дан Балан не приховують теплих почуттів.

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар запустила руку в пишне волосся Кошового.

Також "Знай.uа" писав, що Гвоздьова з "танців з зірками" розкрила секрет хорошого спілкування зі свекрухою.