Зірки, як медійні особистості з впізнаваними обличчями часто стають жертвами шахраїв. І це може бути не пов'язано з махінаціями з їхніми грошима. Зловмисники можуть використовувати особи артистів для продажу свого товару довірливим фанатам.

Фотографія Ані Лорак під час і після вагітності використовували в якості реклами чудодійного методу схуднення, завдяки якому співачці нібито вдалося скинути 10 зайвих кілограм.

"Я не маю ніякого відношення до всіх цих нотаток. Засмучує лише той факт, що багато моїх шанувальників цьому вірять, а відстежити, звідки надходить інформація і припинити її копіювання і поширення не представляється можливим. Ми вже неодноразово пробували. Як правило, подібні посилання ведуть безпосередньо на текст, під яким не вказано Ні прізвища автора, ні адреси, звідки дана інформація була скопійована. Таким чином, багато сайтів намагаються привернути до себе підвищену увагу людей. І найприкріше, що багатьом це вдається", - зізналася тоді Лорак.

Ані Лорак, фото: Facebook
Ані Лорак, фото: Facebook

Телеведуча Маша Єфросиніна нещодавно теж попередила своїх шанувальників про шахрайство, в якому від її імені поширюють якісь порошки для схуднення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я, яка каже: не закладайте в себе нічого сумнівного походження, не займайтеся самолікуванням, звертайтеся тільки до лікарів в разі проблем з вагою-до ендокринологів, гінекологів і неврологів - можу все-таки викликати у вас віру в такі ось мчать по інтернету "советики"? Ну чому ж, незважаючи на мільйон спростувань подібних матеріалів в мережі відомими людьми, вам все одно легше вірити в диво-зілля, ніж в один забір аналізу крові на гормони і біохімію і один прийом у кваліфікованого фахівця?",- обурилася Маша.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Від імені української співачки Насті Каменських розігрували автомобіль.

"Організатори" розіграшу BMW пропонували внести гроші для участі в акції, причому обіцяли повернути людині суму, яку він вклав в лжерозигриш, помножену в кілька разів. Крім того, в схемі вони навіть задіяли накрутку голосів і коментарів від людей, які нібито вже виграли гроші.

"Якщо побачите це відео, залиште коментар, що це фейк і що я на моїй офіційній сторінці спростовую цей розіграш, - зверталася до своїх передплатників Настя в Instagram. - Цим ми допоможемо людям не попастися на шахраїв!"

Настя Каменських, фото: Facebook
Настя Каменських, фото: Facebook

Настя Каменських, фото: Facebook
Настя Каменських, фото: Facebook

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль і Дан Балан не приховують теплих почуттів.

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар запустила руку в пишне волосся Кошового.

Також "Знай.uа" писав, що Гвоздьова з "танців з зірками" розкрила секрет хорошого спілкування зі свекрухою.