Музикант Ваня Пух після того, як один з його розважальних відеороликів з бубном став особливо популярним, зіткнувся з "суворою реальністю середньостатистичного користувача соцмереж", адже на нього повалилося багато критики.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

"Шмякнуло мене об стіну хамства знатно, давно такого не було. Я навіть засмутився було, а дружина моя бідна так взагалі цілий вечір поривалася відповідати в грубій формі, але я її зупинив. Я глибоко вдихнув, плавно видихнув і відпустив ситуацію. Зрештою, я ж не 100 доларів, щоб усім подобається. Зате я точно знаю, що мене не люблять ті, хто мене не знає. А думка чужих людей мене мало хвилює.", - написав він.

Фото: facebook.com/vanyapooh
Фото: facebook.com/vanyapooh

Музикант звернув увагу на те, що зайва вага не завжди є результатом ліні і переїдання. Адже багато людей страждають розладами гормональної системи і легко набирають кілограми. У результаті на них ставлять клеймо і "відмовляють в праві на щастя і визнання".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я очевидно товстий, але це ніяк не заважає мені жити повноцінним життям у всіх сферах. Скажу більше, моя нестандартна зовнішність не раз виявлялася перевагою. Мене важко не запам'ятати, я виділяюся з натовпу і несу прапор бодіпозитиву в маси.", - пише він.

Автор поста зауважує, що навіть, якщо він і дійсно є "ледарем з пристрастю до пивасу", то це жодним чином не впливає на його інтелектуальні здібності. Адже навіть накачані "фітоняшки" мають якісь свої недоліки.

"Або красиве тіло автоматично гарантує, що всередині теж все красиво, а в голові тільки думки про порятунок людства? Мені дуже імпонує концепція "Моє тіло - моя справа!". Я вважаю що обговоренням чужих фізичних недоліків можуть займатися тільки недалекі і дурні особистості. Зрештою, я ж не керую центром дієтології, щоб одним своїм виглядом рекламувати успішність своєї роботи і якщо ви теж ним не керуєте, шліть всіх, хто дає вам поради щодо поліпшення зовнішнього вигляду!", - пише він.

Фото: facebook.com/vanyapooh
Фото: facebook.com/vanyapooh

Музикант вважає спорт прекрасним і корисним заняттям, якщо він дійсно приносить задоволення людині. Але далеко не всі від нього у захваті. Водночас за його словами, страждати від постійного бодішеймінгу доводиться не лише повним людям, а й всім тим, хто вибивається з "показника середній", а також люди з вродженими вадами.

"Ми всі різні і маємо повне право і на пухкі боки і на сталеві трицепси! Взагалі концепція Бодіпозитив - це не тільки моделі з рубенсівськими формами, це право бути будь-яким без осуду і обговорень за спиною... Кожен вихід на вулицю - як стрибок у крижаний басейн, заплющився і вперед! Їм часто не дають можливості проявити всю красу свого внутрішнього світу, тільки тому що їх зовнішність ріже око. ", - пояснює він.

Автор зізнається, що попри все, ця ситуація зробила його сильнішим. Він зауважив, що зараз у світі все більше цінується нестандартність і харизма, а це накачати в спортзалі не вийти. Завдяки зовнішності музиканта стали запрошувати працювати моделлю для фото і відеозйомок.

"Зі свого особистого досвіду скажу, що йти по вулиці під перешіптування і косі погляди - не приємно! Слухати поради від незнайомців про свій зовнішній вигляд - не приємно! Виступати в якості мавпочки для фото - не приємно! Друзі, забийте на чужу думку! Живіть як подобається вам! Радійте собі при будь-яких зовнішніх даних! Тіло ваше - справа ваша, і тільки ваше! Любіть себе! Будьте щасливі!", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/vanyapooh
Фото: facebook.com/vanyapooh

Фото: facebook.com/vanyapooh
Фото: facebook.com/vanyapooh

Нагадаємо, мінімальна зарплата у країнах ЄС: на скільки українці відстають від Болгарії, Угорщини, Румунії. Cвіжі дані стосовно мінімальних зарплат

Як повідомляв портал "Знай.ua", зросли штрафи за порушення ПДР: за що водіїв каратимуть найбільш суворо. Посилено відповідальності за окремі правопорушення

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності