На новий сезон вокального шоу "Голос Країни" прийшла жінка, яка в 38 років тільки починає свій життєвий шлях.

Детальніше про це розповідати "Голос Країни" в Instagram.

Відомо, що цього року головне вокальне шоу країни вирішило трохи змінити концепцію і допускати на сцену не тільки любителів, а й забутих професіоналів. Проект із задоволенням показує глядачам нових учасників і розповідає їх життєву історію.

Цього разу в об'єктив телекамер потрапила 38-річна українка Вікторія Гнатюк. Дівчина розповіла, що вона є матір'ю двох дітей, а її вік - не вирок.

"Я вважаю, що це не вирок, що це етап розквіту для жінки", - заявила учасниця.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вікторія розповіла, що прийшла на проект для того, щоб її голос звучав на всю країну.

Відомо, що Вікторія Гнатюк вже безліч років займається співом, проте не змогла дати волю своєму таланту через виховання двох синів. Раніше дівчина лише виступала на весіллях і ділилася своєю творчістю на просторах мережі. Зараз же Гнатюк сподівається отримати визнання від зіркових тренерів і розвивати свою вокальну кар'єру у великих масштабах.