Ймовірна дочка президента РФ Володимира Путіна Луїза Розова поспілкувалася з росіянами і відповіла на цікавлять питання в соцмережі Clubhuose.

Про це стало відомо з соціальної мережі Twitter.

Про існування Луїзи рожевої стало відомо після розслідування "проекту", де її охрестили позашлюбною дочкою Володимира Путіна. У ніч на 17 лютого дівчина засвітилася в соціальній мережі Clubhouse, де відповідала на запитання користувачів мережі та журналіста Андрія Захарова, який і був автором гучного "проекту".

"Дочка президента" не дала однозначної відповіді про спорідненість з Путіним, однак і не спростувала цю інформацію. Вона заявила, що "живе своїм життям", захоплюється модою і майже не стежить за політичними подіями в Росії.

Ця розмова стала хітом російськомовного Twitter: користувачі проаналізували слова дівчини і пожартували на сюрреалістичність події.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В ході розмови з користувачами Clubhouse Луїза Розова обговорила і нинішні протести, висловивши нерозуміння:

"Я вважаю, що людина може налагодити своє життя, створити свій комфорт на своєму місці. Навіщо взагалі це обговорювати, навіщо люди ходять на мітинги? Я розумію, що це право голосу, це нормально, але просто мені здається, що людина може облагородити своє життя, зробити її краще на своєму місці, в своїй області".