В Україні запропонували ввести довічне ув'язнення: "Закон трьох помилок"

Українцям запропонували кардинальний варіант зменшення злочинності в Україні. Відповідну петицію опублікували на сайті президента.

У тексті звернення пропонують ввести систему, згідно з якою очікується зменшення злочинності в 5 разів. Для цього автор петиції пропонує ввести довічне ув'язнення для злісних порушників.

В Україні запропонували ввести довічне ув'язнення
В Україні запропонували ввести довічне ув'язнення

Держава змусить українців ділитися заробітками

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Минулого року голова Державної податкової служби Олексій Любченко заявив, що доходи українських заробітчан за кордоном повинні оподатковуватися. У лютому 2021 року кілька сайтів ДПС опублікували пояснення даної заяви.

Згідно з опублікованою інформацією, заробітчани не повинні оплачувати податок з доходу, в тому випадку, якщо податок оплачений в іншій країні, проте зобов'язані декларувати ці доходи.

Робітники в Польщі, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Робітники в Польщі, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

В Україні назріває "науковий переворот" – освітяни звернулися до Зеленського через глибоку кризу

Професори і доктора наук з усієї України, збентежені станом сучасної освіти і науки, офіційно звернулися до Володимира Зеленського, Дмитра Разумкова і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. І мова йде на тільки про корупційну складову.

Призначення Сергія Шкарлета, протести - фото Радіо Свобода
Призначення Сергія Шкарлета, протести - фото Радіо Свобода

В Україні злетіли ціни на цукор, яйця і олію: які продукти стануть не по кишені

Державна служба статистики оприлюднила дані про середні споживчі ціни на товари і послуги в Україні у 2020 році. Зростання цін на деякі особливо популярні продукти неприємно вразили українців.

Продукти у супермаркеті, кадр з відео
Продукти у супермаркеті, кадр з відео

Українці просять владу узаконити лінь: "Лікарняних не вистачає..."

Від президента України Володимира Зеленського громадяни вимагають нових правил для виходу на роботу.

Українці пропонують, за прикладом країн Європейського Союзу, ввести в країні 32-ох годинний робочий тиждень. Такі зміни аргументують тим, що скорочення робочих годин послужить збільшенню мотивації.

Українці, кадр з відео
Українці, кадр з відео