Відома українська співачка Тіна Кароль знялася у відеоролику відомої тиктокерши Анастасії Захандревич.

Відповідне відео опублікували на фан-сторінці виконавиці в Instagram.

Відомо, що нещодавно у Тіни Кароль вийшов новий кліп на пісню "Скандал", який набирає шалену популярність в мережі. Він буквально за години розлетівся по Інтернету і співачкою стали все частіше цікавитися інші зірки.

Днями виконавиця відвідала будинок тиктокеров "Top team house", в якому поспілкувалася з топовими блогерами і знялася з деякими з них у відеороликах для соцмережі TikTok.

Одним з таких став спільний ролик з Анастасією Захандревич. Поп-діва дала пораду блогерці з приводу нав'язливих дзвінків від колишніх: "Тіна, ну дай пораду: що робити, якщо знову дзвонить колишній?". На це Тіна Кароль заспівала уривок зі своєї нової пісні, переробивши її трохи під ситуацію.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відправити йому пісню: "Oо можеш дзвонити мені хто сказав? Це черговий скандал... Це черговий скандал, що можеш дзвонити їй хто сказав?",- проспівала виконавиця.

Шанувальники Тіни прийшли в захват від нового відеоролика співачки, залишивши масу похвальних коментарів під публікацією: