У середу, 17 лютого, на вулиці Архітектора Вербицького в Дарницькому районі Києва 15-річний підліток випав з балкона 16-поверхового житлового будинку.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва в соцмережі Facebook.

"За попередньою інформацією, 15-річна дівчина випала із загального балкона на 16-му поверсі і загинула на місці. Розпочато кримінальне провадження", - сказано в публікації.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, ювенальні поліцейські та медики. Отримані дівчиною травми виявилися несумісними з життям, дівчина загинула на місці.

дівчина випала з балкона, фото Київ Оперативний
дівчина випала з балкона, фото Київ Оперативний

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

дівчина випала з балкона, фото Київ Оперативний
дівчина випала з балкона, фото Київ Оперативний

Щодо інциденту відкрито кримінальне провадження за ч 1. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали про те, що у Воронежі в житловому комплексі "Зоряний" в Шилово стався нещасний випадок. Чоловік впав з вікна просто на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Нагадаємо, 28-річний син заслуженої артистки РФ Тетяни Яковенко Володимир запросив до себе в гості друзів. Згодом з вікна московської квартири випав чоловік, який наївся "чарівних" кексів з марихуаною, куплені в одному з клубів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві патрульні врятували життя чоловіку, який мав намір вчинити самогубство.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові жінка випала з багатоповерхівки, очевидці посивіли: "приземлилася" на під'їзд.