Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка розмістила в соцмережі фотографії зі зйомок загадкового детектив-шоу "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на опублікованих фото Каменських постала в оксамитовому костюмі шоколадного кольору, прикрашеному стразами. Свій образ співачка доповнила яскравим макіяжем, зачіскою і прикрасами. У підписі до знімків Настя звернулася до багатомільйонної аудиторії за допомогою. Вона зізналася, що детективи "Маски" остаточно заплуталися та не можуть відгадати, хто під маскою вогняного Дракона, Мольфара, Циклопа та інших персонажів.

"Як вам четвертий ефір "Маски"? Ви теж були здивовані тим, хто ховається під маскою Пави? 🦚 А ще стільки яскравих героїв нам з вами належить розкрити! З кожним новим випуском вони заплутують нас все більше! Тому без вашої допомоги не обійтися", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Федишин розповіла, як "Паві" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських підготувала для шанувальників дещо "цікавеньке": "Чекаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що під "Маскою" загадкового Мольфара розгледіли ікону ЛГБТ.