Відома українська акторка Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих чорно-білих фото, показавши, як виглядала в дитинстві. Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, позуючи на знімках в досить незвичайному для 12-річної дівчинки вбранні: маленька Ольга приміряла мамині перуку і капелюшок.

Красуня задумливо дивилася вдалину, згадуючи, як уявляла себе героїнею історичного фільму, пора батьки були на сцені. Варто відзначити, що мама Сумської, Ганна Іванівна - заслужена артистка УРСР, а батько, покійний В'ячеслав Гнатович - народний артист України.

Зірка також зізналася, що віддає перевагу саме плівковим кадрам, адже цифрових занадто багато і вони завжди губляться десь на комп'ютерах і носіях, не представляючи такої великої цінності.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Трохи ретро..

Мені десь років 12...Перука і капелюх -мамин..

Поки батьки на сцені,я уявляла себе героїнею історичного фільму ...

Сьогодні гортаю ці фото з сімейного архіву і насолоджуюсь тим,що вони є!А всі ті цифрові технології-то не те..Мільйон фото десь в компі,які важко знайти..

А тут атмосфера..❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.