Після довгих карантинів і "локдаунів" українські діти шкільного віку повернулися до звичного формату навчання. Багато дітей почали ходити до школу. За словами батьків, деякі учні просто не можуть знайти рішення нових завдань, які перед ними ставлять викладачі.

Так, в одній з українських шкіл на уроці праці дівчатка і хлопчики вчаться разом. Мама школяра розповіла, що хлопцям задали зшити сорочку. Залишається питання, чи доречно таке завдання саме для хлопчиків?

Про це стало відомо завдяки публікації Українки Інни Пол у спільноті Facebook "Батьки SOS", яка переймаэться за успішність сина з уроку праці.

Публікація Інни Пол, скріншот: Facebook
Публікація Інни Пол, скріншот: Facebook

Публікація Інни Пол, скріншот: Facebook
Публікація Інни Пол, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Скажіть, будь ласка, це скрізь так, або я чогось не розумію? Праця в 11 класі у 2 семестрі. Завдання: потрібно зробити викрійку сорочки на міліметровому папері і зшити на уроці на швейній машині цю сорочку. У чому суть? Ні семестру, за всі роки, у дітей не було шиття. Діти всі роки вирізали, клеїли, плели. Уроки проводяться спільно для дівчат і хлопців. У мене син і йому потрібно замість посиленої підготовки до ЗНО навчитися кроїти і шити на швейній машині. Так?", - запитує стурбована мама школяра Інна Пол.

Варто зазначити той факт, що користувачі мережі почали активно коментувати публікацію Інни. Ось, що пишуть українці: "У мене хлопчики в середній школі, не знаю як зараз, у них в школі, або в моїй школі. Але коли я вчилася ми таке робили в 8-му або 7‑му класі. Мені це було дуже цікаво.", "Я 43 роки тому робила таку ж викрійку і шила нічну сорочку, потім буде спідниця. Це програма. Допоможіть дитині отримати цінний навик", "І ми, будували, кроїли і шили....1999 рік. Повірте, набуті навички в житті знадобляться. Щоравда чи для хлопчика...???", "Схоже, що це програма ще з 2000-х років. Я теж не розуміла, що треба робити. Думаю, що вихід - підійти до вчителя і попросити допомогти".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, батьки школярів показали, як вчителька "виховує" їхніх дітей: "Щоб не свинячили".

Як повідомляв Знай.uа, кияни скаржаться на "здирство" в школах - "Ср*колизів в класі багато".

Знай.uа писав, завучка погрожує дітям і труїть вчительку: батько школярки надав докази.