Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих фото, відправившись на прогулянку зі своїми пухнастими песиками породи шиба-іну - Чічіко і Луною. Так, артистка, яка часто порівнює улюблених носиків з маленькими дітьми, весело лежала в снігу, ніжно обіймаючи улюбленців і посміхаючись на камеру.
Красуня вирішила розповісти, як це - жити відразу з двома песиками, адже, за словами самої зірки, старший пес, Чічіко, дуже добродушний, справжній "ангел", в той час як молодшенька Луна любить пустувати і активно схиляє до витівок Чічу.
Даша зазначає, що сама порода шиба - одна з найдавніших мисливських, а тому пропонує шанувальникам гарненько подумати при виборі даної породи, жартівливо називаючи своїх вихованців "бандитами".

"Про собак.

Ура і фух.
Зробила це, через чотири роки.
Вчора нашому улюбленому синові Чічіко виповнилося чотири роки. І так як це питання слідує відразу за «який розмір грудей», постараюся відповісти на все і відразу.
У нас Шиба!
Не "Акіто«, не "Акіту", не "хаска", і навіть не, та, як його... "Хатіко"

Це Шиба - діагноз тим, хто любить виклик і вічні пригоди...
Коли у мене запитують де взяти такого, відразу і чесно, всіх відмовляю від цієї породи) не маю права брати таких відповідальностей на себе.
Порода складна, з характером) драма відносин розвивається з кожним роком.

[ всі хто все ж взяв, мовчіть, нічого не кажіть, Я знаю де ви живете ]

Проблема в тому, що всі ведуться на вічно усміхнену морду, і схожість з лисячою шубкою... але, це наймиліше і просте.

За цим милим оскалом і рудим пушком ховаються справжні дракони і бандити!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шиба - одна з найдавніших, мисливських порід ( більше 2500 років) Можете собі уявити наскільки сильно вкоренилися всі *дські риси характеру...
Знайомтеся, перед вами ті, хто ніколи і нікого не слухають, завжди вимагають свободи і люблять шкодити."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.