Український культурний діяч Олег Мельник повідомив тривожну новину про стан здоров'я відомого українського хореографа Григорія Чапкіса. За словами Мельника, Чапкісу необхідна підтримка, і здаватися легендарний артист не збирається.

За здоров'я знаменитого "Маестро" просять помолитися. Про це стало відомо завдяки публікації українського культурного діяча Олега Мельника в мережі Facebook.

Публікація Олега Мельника, скріншот: Facebook
Публікація Олега Мельника, скріншот: Facebook

"Друзі! Наш дорогий Григорій Миколайович потребує нашої з вами підтримки! Тільки що розмовляв з ним - ще знаходиться в лікарні, організм ослаблений, але здаватися не збирається! Запитав у нього - що йому потрібно, може допомога? Відповідь була коротка - нічого, крім здоров'я! Тому помолимося за швидке одужання знаменитого Маестро! Вірю, що скоро ми знову будемо дивуватися його бадьорості духу і оптимізму! Наш Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості "Сонячний каштанчик" та Всеукраїнський конкурс трюкачів на кубок Чапкіса чекають свого кумира! Дорогий Григорій Чапкіс - живіть нам ще довго і радуйте своїх прихильників посмішкою, тонким гумором і мудрими порадами! Ми всі чекаємо вас!", - повідомляє Ігор Мельник.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно син Чапкіса Грег попросив молитися про здоров'я батька. В Instagram-stories 41-річний хіп-хопер, який живе і працює в Америці, опублікував фотографію батька і зазначив, що його батько знаходиться у важкому стані. І попросив молитися за здоров'я та життя його батька.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомляли, син тяжко хворого Чапкіса налякав українців: "Помоліться за батька".

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Чапкіс потрапив до реанімації: "Важко ходити і дихати".

Знай.uа писав, хореограф з Франківська показав Владу ямі, як потрібно танцювати: молодий Чапкіс.