Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося кілька яскравих спільних фото з давнім другом Тіни, ведучим славою Дьоміним.

Зірки позували на тлі сірої стіни, а сама Кароль приміряла спокусливий чорний комбінезон з ролика, блиснувши стрункою фігурою. Пізніше виконавиця вирішила взяти участь у власному челленджі в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, сівши Славі на плечі.

При цьому красуня не могла стримати сміх, а ось Дьоміну вдалося зробити серйозне обличчя. До слова, раніше телеведучий повідомив, що вони з дружиною Ксенією вирішили розлучитися через 13 років шлюбу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Тіна і @slavademin_official ❤"

Фолловери не пройшли повз: "агенти скандалу...", "Слава аж розхвилювався бідолаха.😂 ", "Такі класні і смішні.😂❤️❤️❤️🔥🔥", "Кароль пішла по руках, ой по шиях👏 🔥", " коней на переправі не міняють... ✋".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль