З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються доволі дивні події, прийшли тривожні новини. Дана інформація змусить батьків дітей шкільного віку серйозно задуматися.

Так, у Москві школярка 15 років порізала себе ножем, проковтнула 30 таблеток і закрилася в підсобці. Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Mash".

Діана, фото: Telegram
Діана, фото: Telegram

Дівчинка розповіла свою історію і пояснила, що її спровокувало на такі вчинки. Діана навчається в ясенівській школі № 1694. Під час занять у неї почала боліти нога, вона (незрозуміло чому) вирішила полоснути по ній канцелярським ножем, потім в хід пішли таблетки, які їй виписали для нирок.

Діана, фото: Telegram
Діана, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчинка думала, що ці таблетки допоможуть їй впоратися з сильним болем. Потім вона втекла до підсобки, замкнулася. На місце подій викликали правоохоронців. Поліція вмовляла її звідти вийти.

Журналісти дізналися, що Діана майже відмінниця, мама працює в місцевому ОВС. Нещодавно у них почалися конфлікти. По-перше, на грунті розлучення батьків (дівчинка вирішила жити з батьком). По-друге, у неї з'явився хлопець і мама була проти ранніх стосунків.

Раніше повідомляли, чоловік застрелив 9-річну доньку сусіда за галасливий ремонт.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві школярка випала з 16-го поверху, лікарі виявилися безсилі.

Знай.uа писав, школярка народила в 13 І завагітніла знову: батько-30-річний чоловік.