Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість виставила в Сторіс кілька компрометуючих фото, запропонувавши численним шанувальникам задати їй цікаві питання, на найбільш захоплюючі з яких Мішель із задоволенням відповіла.

При цьому артистка показала знімок, де сиділа на унітазі у ванній кімнаті, відмотуючи туалетний папір. Для незвичайного кадру Мішель приміряла масивну пухнасту шубу-оверсайз пудрового кольору, напівпрозоре вбрання синього кольору і високі ботфорти на підборах з "хижим" зміїним принтом, тримаючи в руках смартфон.

"Час поговорити"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Андраде похвалилася ще одним пікантним знімком - селфі в дзеркалі, вирушаючи приймати сонячні ванни. Зірка приміряла міні-бікіні бежевого кольору і синю панаму, блиснувши стрункою фігурою, над якою наполегливо працює за допомогою танців. Красуня зізналася, якою косметикою для обличчя і тіла користується, адже фанати зробили їй комплімент про сяючу шкіру.

Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.