Скандально відомий російський актор Олексій Панін, який кілька місяців тому емігрував з Російської Федерації, дав велике і відверте інтерв'ю Олені Жигаловій.

Артист відзначився відразу ж-Панін назвав секс удвох збоченням і в детальних подробицях розповів про свої еротичні пригоди.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке з'явилося на YouTube-каналі "Super".

Публікація Олексія Паніна, скріншот: Instagram
Публікація Олексія Паніна, скріншот: Instagram

"Я, вибачте, трахаюсь, я збоченець, я хороший тато. І одне іншому не заважає. Я просто живу", - підкреслив актор.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Артист заявив, що вже давно, ще будучи одруженим на Людмилі Григор'євій, з якою розлучився в 2014 році, оголошував, що вони з дружиною — свінгери. З новою дружиною Євою Панін, за його словами, займається груповим сексом.

"Вчора у нас були чудові хлопчик і дівчинка", — зізнався він.

Після того, як ведуча Олена Жигалова поцікавилася, звідки взявся "хлопчик", якщо на нещодавній опублікованій в соцмережах фотографії Панін постав оголеним з двома дівчатами, актор запитав: "Вибач, ти хочеш, щоб я виклав в Instagram фотографію з членом у роті?".

Також варто зазначити той факт, що Олексій Панін назвав Росію "приреченою країною".

"У Росії нам вбивали в голову, що секс — це ганебно. Та ні! Ми збоченці, нам це подобається. У чому проблема? Ти не дрочиш?", - звернувся Панін до ведучої у відповідь на критику того, що артист робить своє інтимне життя публічним.

Раніше повідомляли, Панін проміняв дівчину на собаку, жарт вже перестає бути смішний: "Сніданок з коханою".

Як повідомляв Знай.uа, лось допоміг: Панін подякував Гордону за іспанську прописку.

Знай.uа писав, донька Олексія Паніна заговорила з матір'ю після стількох років: "проти мого спілкування".