Марічка Падалко поділилась роздумами про загадкові самогубства підлітків, які йдуть з життя, наковтавшись пігулок.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала новий пост на своїй сторінці в Instagram, в якому поставила важливі питання щодо непоодиноких випадків отруєння дітей пігулками.

Україну накрила хвиля підліткових самогубств. Їхньою причиною могли стати так звані групи смерті в соціальних мережах та популярні там челенджі. У поліції наразі не поспішають з висновками, але родичі й близькі загиблих дітей вважають, що суїциди могли бути вчинені під чиїмось впливом.

Марічка Падалко, яка є матір'ю трьох дітей, неабияк перейнялась цими підлітковими самогубствами.

"В мене третій день не виходять з голови історії з дітьми, що ковтають пігулки. Сьогодні вже п‘ята дитина, на цей раз в Києві, потрапила з отруєнням випитими ліками до лікарні", - поділилася переживаннями телеведуча.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Водночас Падалко зазначила, що не знайшла жодного підозрілого челенджа в соцмережах і попросила відгукнутися тих, хто такі бачив.

Марічка Падалко також звернула увагу на той факт, що в Україні закон не забороняє продавати дітям ліки.

Крім того, телеведуча вважає, що українські закони, які передбачають, що у школі відповідальність за дитину несуть працівники навчального закладу, не досконалі.

Адже у школах на перервах діти можуть спокійно вийти на вулицю і купляти що їм захочеться. Крім того, вчителям важко проконтролювати, що діти роблять, наприклад, в туалеті школи. Отже, школа не може проконтролювати за кожним кроком дитини.

"Питань більше, ніж відповідей ...", - підсумувала Падалко.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Нагадаємо, директорку ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи

Як повідомляв портал Знай.ua, 15-річна буковинка вкоротила собі віку, наковтавшись пігулок.

Також Знай.ua писав, Марічка Падалко розповіла про трагедію у День закоханих