Епатажна Анастасія Покрищук виклала кадр з улюбленої фотосесії.

Популярна в соцмережах блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), поділилась фотографією від свого улюбленого фотографа Ольги Цирекідзе.

На фото Анастаія постала в розкішному образі - чорні блискучі напівпрозорі штани, блуза леопардового принту, та така ж "леопардова" шуба, накинута на плечі.

Покрищук розстебнула майже всі ґудзики блузки, демонструючи свої "нові" груди.

Анастасія зізналась, що їй дуже подобаються ті образи і фотосесії, які створює для неї Цирекідзе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

неї це виходить ідеально, просто пряме попадання. Завжди саме те, чого я хочу Я ще жодного разу не фиркнула, а мені реально складно догодити", - написала Покрищук.

Шанувальники блогерки у її ж стилі прокоментували фото: "Ти пиздець, яка красива", "Які тітульки", "Вогонь", - пишуть фоловери.

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що блогерка збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

Нагадаємо, Покрищук похвалилась новими "буферами"

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук похвалилась новим кольором волосся

Також Знай.ua писав, Покрищук відповіла чоловікам на звинувачення в меркантильності