Епатажна Анастасія Покрищук підбила підсумок 2020 новими грудьми та зміненим кольором очей.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій та епатажній зовнішності - Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконала ще безліч трансформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

За метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор, а не втомлюється шокувати їх новими витівками.

На порозі нового 2021 року Анастасія привітала своїх шанувальників. Вона виклала кадр з улюбленої фотосесії, на якому постала повністю оголеною.

Настя стоїть в півоберта до камери, прикривши "нові" груди руками. Шанувальники помітили, що Покрищук змінила колір очей - тепер вони у неї сині.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"З прийдешнім, рибки! Підсумки я не підбиваю. Просто нехай все буде", - підписала кадр Анастасія.

"Всі підсумки видно на фото";
"Тобі пасують блакитні очі";
"О**єнна", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою