Епатажна Анастасія Покрищук похвалилась "силіконовими" грудьми, і Міла Кузнєцова з 13-м розміром не втрималась від коментарів.

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Цього разу Покрищук розмістила в Instagram відео, зроблене під час фотосесії.

Як повідомила Анастасія, вона позувала відомому фешн-фотографу Ользі Цирекідзе. Під час фотосесії Покрищук знімалась топлес, ледь прикривши груди руками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Анастасія Покрищук, скрін
Анастасія Покрищук, відео

На відео однією з перших відреагувала модель Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей.

"Бомба-ракета-петарда", - прокоментувала відео Кузнєцова.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою

Також Знай.ua писав, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам